kyselyT ja raportointi

Muuta tieto ymmärrykseksi Webropol Kysely ja Raportointi -sovelluksen avulla

Sano hyvästit jonglööraukselle eri kuluttajapaneelien ja työkalujen välillä. Webropol yhdistää kyselyt, raportoinnin ja analytiikan yhdelle palvelualustalle, tehden sen käytöstä helppoa ja tehokasta. Webropolin avulla organisaatiosi tekee ajantasaiseen tietoon perustuvia päätöksiä menestyksen rakentamiseksi.

MIKSI VALITA WEBROPOL

Mikä tekee Webropol Kysely & Raportointi -työkalusta ainutlaatuisen?

Data on arvokasta vain jos sen pohjalta pystyy aidosti tekemään toimenpiteitä. Webropol mahdollistaa asiakkaiden ja henkilöstön kuuntelemisen ja ymmärtämisen sekä oikeiden kehitysaskelten ottamisen. Reaaliaikaisella tiedolla johtaminen varmistaa organisaation jatkuvan parantamisen ja kasvun.

Helppo, monikanavainen tiedonkeruu

Maksimoi tiedonkeruun laajuus. Webropolilla tavoitat yleisösi useiden eri kanavien kautta mukaan lukien nettilinkit, sähköposti, SMS, QR-koodit, sovellukset ja fyysiset palautelaitteet.

Älykkäät analyysit toimenpiteiden aktivoimiseksi

Oikealla tiedolla oikeanlaista toimintaa. Webropolilla keräät ja analysoit asiakas- ja työntekijäpalautteet vaivattomasti. Oikealla ymmärryksellä organisaatiossasi osataan tehdä oikeita päätöksiä ja toimenpiteitä kehityksen ja menestyksen rakentamiseksi.

Tuloksekas reaaliaikainen raportointi

Yhdellä klikkauksella tärkeimmät KPI-mittarit ja tulosnäkymät koko organisaatiosi hyödyn­nettävissä. Trendien ja toimenpiteiden vaikutusten seuraaminen on tehty helpoksi ja voit yhdistellä tietoa eri lähteistä nähdäksesi miten esimerkiksi työntekijäkokemus vaikuttaa asiakaskokemuksen kehittymiseen sekä myyntiin.

Miksi valita Webropol kumppaniksi?

Organisaatiosi on ainutlaatuinen, samoin kuin sen vaatimukset. Webropolin modulaarisen palvelukokonaisuuden ansiosta voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten asiakaskokemuksen kehittäminen, henkilöstön 360-arvioinnit, tapahtumat tai muut tarpeet. Webropol on luotettava kumppani tiedolla johtamisessa ja menestyksen rakentamisessa – yli 20 vuoden kokemuksella.

  • Kattavat toiminnallisuudet, jotka mukautuvat organisaation tarpeisiin.
  • Helppo käyttää ja oppia myös satunnaisemmassa käytössä.
  • Palvelumme täyttää GDPR:n ja tietoturvan asettamat vaatimukset. ISO27001-sertifioidut palvelimet sijaitsevat Suomessa.
  • WCAG 2.1:n AA-tason saavutettavuusstandardin mukaiset kyselyt.
  • Helposti integroitavissa eri CRM- tai HR-järjestelmiin tiedonkeruun automatisoimiseksi.
  • Tiimi Webropol-ammattilaisia aina apunasi tarpeen tullen tutkimuspalveluista tekniseen tukeen.
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille.
TAVOITA KOHDERYHMÄSI

Useammin kuin joka toinen sekunti, joku jossain täyttää Webropol-kyselyn.

Yli 20 miljoonaa vastausta vuodessa, kertovat että: Webropol-kyselyillä tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti ja kyselyihin vastaaminen on vaivatonta. Kyselyiden tuottama reaaliaikainen data antaa sinulle etulyöntiaseman reagoida nopeasti ja puuttua välittömästi myös mahdollisiin ongelmiin tai kehityskohtiin.

Webropol on tehnyt kyselyjen tekemisestä ja tiedon analysoinnista helppoa ja joustavaa. Kyselyt taipuvat moneen oli tavoitteena sitten mielipidemaailman muodostaminen kuluttajapaneelin avulla, jatkuvan asiakaskokemuksen mittaaminen tai anonyymin palautteen kerääminen henkilöstöltä.

Valmiit ammattilaisten suunnittelemat kyselyt ja raportit heti hyödynnettävissä.

Täysin omiin tarpeisiin räätälöitävät kyselyt ja tuki 56 kielelle.

Älykkäät raportit, automaattinen henkilötietojen poisto sekä hälytykset, jotka mahdollistavat välittömät toimet.

BI View mahdollistaa tehokkaan ajantasaisella tiedolla johtamisen koko organisaatiossa.

WEBROPOL MODUULIT

Markkinoiden monipuolisin kysely- ja raportointisovellus

KOKONAISVALTAINEN KEHITTÄMINEN

Tutustu eri tiedolla johtamisen ratkaisuihimme