kysely- ja raportointiratkaisu oppilaitoksille

Webropol Academic – fiksu valinta oppilaitoksille

Webropol Academic on erityisesti yliopistoille ja oppilaitoksille suunniteltu kokonaisratkaisu tutkimusten ja kyselyiden tekoon sekä tiedon analysointiin. Webropol tarjoaa monipuoliset kyvykkyydet niin opiskelijoille, tutkijoille kuin professoreillekin hyödynnettäväksi eri tutkimuksissa.

webropol academic

Digitaalinen kysely- ja raportointialusta laajalle käyttäjäryhmälle

Akateemiset vaatimukset täyttävä Webropol kyselytyökalu keskittyy tehokkaaseen datan keräämiseen ja käsittelyyn. Laadit helposti sekä laadullisia että määrällisiä kyselyitä ja kattavia analyysejä. Webropol Academic-käyttäjät pääsevät nauttimaan  monipuolisesta ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, jolla hallitset edistyneimmätkin toiminnot.

Oppimista edistävä työkalu

Datan keruusta ja tilastoista tekstianalyysiin. Webropol Academic tarjoaa opiskelijoille runsaasti käytännön työkaluja oppimiskokemuksen parantamiseen.

Edistyksellinen raportointi

Kehittyneet raportointi- ja analyysitoimintomme tarjoavat laaja-alaiset kyvykkyydet myös akateemiseen tutkimukseen.

Mukautuva ratkaisu

Webropol mukautuu jatkuvasti kehittyvään koulutuskenttään. Järjestelmämme integroituu saumattomasti olemassa oleviin yliopistoalustoihin Single Sign-On (SSO) -toiminnon kautta, varmistaen yhtenäisen käyttökokemuksen.

Kustannustehokas

Webropol Academic on hintaystävällinen ratkaisu, josta saat monipuolisen kysely- ja raportointialustan oppilaitoksen budjettia rasittamatta.

toimintoja tiedemaailmaan

Kurssiarvioinneista karonkkaan – Academic tukee useita eri toimintoja

Kurssiarviointien lisäksi yliopistot ja oppilaitokset voivat hyödyntää Webropolia eri projekteissa, opinnäytetöihin liittyvissä tutkimuksissa sekä tapahtumien suunnittelussa. On kyse sitten laajasta kvantitatiivisesta tutkimuksesta maisterin tutkintoa varten tai kutsujen lähettämisestä valmistumistilaisuuteen, Webropolilla kumpikin onnistuu.

Webropol Academic on tiedekuntakohtainen lisenssi, joka sisältää seuraavat ratkaisut:

  • Webropol Kysely ja Raportointi -sovellus
  • Webropol Text Analysis 
  • Webropol Professional Statistics
  • Webropol Insight Analysis moduuli; 3000 lisenssiä tiedekunnan opiskelijoille.