webropol INTEGRAATIOT

Automatisoi palautteen keruu Webropol API -rajapinnalla

Webropol-ohjelmistopalvelun integrointi muihin tietojärjestelmiin mahdollistaa yhden- tai kahden­suuntaisen tiedonsiirron. Integraatioiden avulla automatisoit kyselyt ja varmistat jatkuvan tiedonkeruun ilman manuaalista työtä. Webropol tarjoaa monipuoliset API REST ja API SOAP –rajapinnat, joiden avulla voit yhdistää Webropolin saumattomasti CRM-, HRM-, ERP- tai taloushallinnon järjestelmiin.

API-RAJAPINNAT

Tee toiminta sujuvaksi integraatioiden avulla

Vaivaton integrointi

Yhdistä Webropol Kysely & Raportointi -alusta olemassa oleviin IT-järjestelmiin tehokkaan tiedonsiirron ja vaivattoman prosessin saavuttamiseksi.

Automatisoidut kyselyt

Tavoita vastaajat oikea-aikaisesti lähettämällä kyselyitä CRM-, ERP- tai HRM-tapahtuman perusteella.

Datasta ymmärrystä

Rakenna toimivat tiedolla johtamisen toimintamallit parantamalla tiedonkeruuta, tiedon jakamista ja datapohjaista päätöksentekoa.

Kirjaudu vaivattomasti Single Sign-On (SSO)

Single Sign-On (SSO) on tunnistautumisprosessi, joka mahdollistaa pääsyn useisiin järjestelmiin ja sovelluksiin yhdellä ainoalla kirjautumisella. Arki helpottuu, kun ei tarvitse muistaa ja hallinnoida useita eri käyttäjätunnuksia ja salasanoja. Samalla tietoturva paranee keskittämällä tunnistautuminen ja mahdollistamalla vahvemmat tunnistamismenetelmät. Webropol on yhteensopiva eri SSO-järjestelmien kanssa, joten integrointi nykyisiin järjestelmiin käy helposti.

WEBROPOL sINGLE SIGN-ON

Webropol SSO tuo lukuisia etuja

  • Helppo käyttäjähallinta: Yksinkertaistaa käyttäjien hallintaa ja vähentää hallinnollista kuormaa.
  • Korkeampi tietoturva: Yhtenäinen ja konsolidoitu kirjautumisprosessi.
  • Mutkattomuutta käyttäjille: Ei tarvetta muistaa useita käyttäjänimiä ja salasanoja. Kirjaudu kerran ja käytä useita sovelluksia.

Kuulostiko tämä tarpeisiisi sopivalta?