eventS tapahtumanhallinta

Tee tapahtumasta
kokonais­valtainen elämys­ – kutsusta kiitosviestiin

Onnistuneiden tapahtumien järjestäminen vaatii tarkkuutta ja monen asian samanaikaista kuntoon laittamista – on kyseessä sitten virtuaalitapahtuma tai tilaisuus tavata paikan päällä. Webropol Tapahtumienhallinta -sovellus tekee tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta ammattimaista ja vaivatonta.

Onnistuneita tapahtumia virtuaalisesti tai paikan päällä

Olitpa järjestämässä yrityskonferensseja, koulutussessioita, työpajoja tai mitä tahansa live-, online- tai hybriditapahtumaa, Webropol auttaa toteuttamaan visiosi käden käänteessä säästäen aikaa ja resursseja.

WEBROPOL EVENTS

Tapahtumien järjestäminen Webropolilla on helppoa ja hallittua

Hienot kutsut & helppo rekisteröityminen

Hallitse jokaista tapahtuman suunnittelun osa-aluetta kutsuista rekisteröitymiseen ja kiitosviestistä palautteen keräämiseen. Webropolilla varmistat sujuvan prosessin alusta loppuun: ryhmärekisteröitymiset, odotuslistat ja muutosten hallinta.

Osallistujat osallistumaan

Lisää asiakkaiden kiinnostusta ja sitoutumista personoiduilla viesteillä ja seuraa helposti vastauksia jotka lisäävät tapahtumaan osallistumista. Tapahtuman jälkeen voit kerätä palautetta osallistujilta vaivattomasti ja parantaa tulevia tapahtumia.

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Kun hommat sujuvat sulavasti, jää osallistujille hyvä fiilis. Live-tapahtumissa apuna on Events-mobiilisovelluksemme, jonka avulla lippujen skannaus ja osallistujien rekisteröinti käy kätevästi.

Mahdollisuus maksullisuuteen

Paytrail-integraatio mahdollistaa osallistumismaksujen keräämisen sujuvasti, varmistaen vaivattoman kokemuksen sekä sinulle että osallistujille.

Tavattaisiinko tehokkaan tapahtumanhallinnan merkeissä?