WEBROPOL-YHTEISÖ

Liity joukkoon, jossa arvot ohjaavat menestystä

Webropol ei ole vain yritys, vaan olemme yhteisö, jota yhdistää jaetut arvot. Olemme rakentaneet kulttuuria, jonka pohjana on yhteistyö, jatkuva parantaminen ja tinkimätön tekemisen meininki. Webropol tarjoaa työympäristön, joka arvostaa tiimityötä, oppimista ja omistautumista asiakkaidemme ja oman arkemme parantamiseen.

Arvomme

Yhteistyö

Uskomme, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä. Monimuotoiset tiimimme ja yhteistyö asiakkaidemme kanssa luovat ympäristön, jossa toisen tsemppaaminen, kunnioittaminen ja hyvinvointi ovat ensisijaisen tärkeitä.

Jatkuva parantaminen

Kehitys ei lopu koskaan. Uteliaisuus, asiakkaiden kuunteleminen ja uusien mahdollisuuksien ymmärtäminen vauhdittavat kehitystämme ja mahdollistavat sekä meidän, että palvelumme kehittymisen.

Tinkimättömyys

Olemme ylpeitä työstämme ja palveluista, joita voimme tarjota asiakkaillemme. Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia ja haluamme tehdä asiat tinkimättömällä ammattitaidolla.

URA WEBROPOLILLA

Uramahdollisuudet

Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa ja toimipisteemme Ruotsissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Saksassa ja Belgiassa, palvellen asiakkaita maailmanlaajuisesti. Webropol tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Roolimme kattavat myynnin, markkinoinnin, talouden, tutkimuksen, koulutuksen, tuotekehityksen, ohjelmoinnin ja asiakaspalvelun. Liity joukkoomme ja ole osa tiimiä, joka on omistautunut arvoille, innovaatiolle ja yhteistyölle. Webropolissa et vain työskentele, vaan muovaat tulevaisuuttamme yhdessä.

Sähköposti:

Ike, tuoteomistaja ja palvelupäällikkö

Työssäni tuoteomistajana pääsen kehittämään Webropol Online Touch Tablet eli tuttavallisemmin WOTT-palautelaitteen käyttäjäkokemusta ja toiminnallisuuksia. Tämän lisäksi työskentelen palvelupäällikkönä asiakaspalvelutiimissämme varmistamassa, että jokainen asiakasongelma ratkaistaan pikaisesti. 

Webropol on mahdollistanut minulle uran myös toimiston ulkopuolella. Luon musiikkia ja esiinnyn musikaaleissa eri puolella Suomea ja olen kiitollinen joustosta, joka on mahdollistanut kahden eri intohimoni työstämisen.

Elenore, tutkimuspalvelun johtaja

Koen asiakasprojektien suunnittelun ja johtamisen erittäin mielekkäänä, sillä tiedon tuomat hyödyt tarjoavat asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää toimintoja oikeaan suuntaan. Webropolin tutkimustiimi tarjoaa monenlaisia tutkimuspalveluita asiakkaillemme. Meillä on erinomainen tiimi ja ratkomme ongelmat, pienet ja suuret, ammattitaidolla ja hyvällä positiivisella asenteella.

Kun en ole syventynyt tutkimusprojekteihin, minut saattaa löytää Padel-kentältä tai juoksulenkiltä. Pääsen vapaa-ajan lisäksi myös työssäni hyödyntämään kilpailuhenkisyyttäni, sillä haluammehan tarjota asiakkaillemme vain parasta palvelua.

Mahfuzul, kehittäjä

Työni on mahdollistanut minulle loistavan kehitysympäristön päästä hyödyntämään eri osaamisalueitani ja kehittymään entistä paremmaksi. Olen jo nuoresta asti ollut kiinnostunut eri ohjelmointikielistä ja nyt Webropolilla olen päässyt tekemään hyvin erilaisia kehitysprojekteja hyvässä porukassa.
  

Kiinnostus uusiin teknologioihin ja tekoälyn tuomiin kehitysmahdollisuuksiin eivät rajoitu vain töihin vaan ovat minulle tärkeitä kiinnostuksen kohteita myös vapaa-ajalla. Uskon, että teknologiaa voidaan hyödyntää parantamaan elämäämme. Tätä Webropolin missio tukee erittäin hyvin.