HENKILÖSTÖKOKEMUS EX

Työntekijäkokemus timanttiseksi – osallista, sitouta ja motivoi henkilöstöäsi

Työntekijät ovat organisaatiosi sydän. Webropol auttaa sinua keskittymään työntekijäkokemukseen ja työtyytyväisyyden alueisiin, jotka ovat aidosti merkityksellisiä työntekijöillesi. Panostamalla työntekijöidesi hyvinvointiin voit edistää positiivista työkulttuuria, parantaa työn tuottavuutta ja rakentaa organisaatiosi pitkäaikaista menestystä.

Webropol EX: Avaimesi henkilöstön kehittämiseen ja menestyksekkään työyhteisön rakentamiseen

 • Autamme ymmärtämään organisaatiosi merkityksellisimmät työtyytyväisyyden tekijät.
 • Identifioimme ne tärkeimmät tyytyväisyysalueet, joissa on eniten haasteita, jotta voitte ottaa ne ykköstavoitteeksenne.
 • Tarjoamme työkalut esihenkilöille ja tiimeille tehdä yhdessä parantavia toimenpiteitä.
 • Pääsette seuraamaan miten eri toimenpiteet vaikuttavat organisaationne ja tiimienne sitoutumiseen ja tyytyväisyyteen
 • Toimenpiteitä toistamalla rakennatte kuunteluun ja yhteistyöhön perustuvaa työkulttuuria, jossa ihmiset ovat keskiössä.
WEBROPOL EX hyödyt

Työntekijäkokemukseen satsaaminen kannattaa

 • Sitoutuneempi henkilöstö
 • Parantunut tuottavuus
 • Alhaisempi työntekijöiden vaihtuvuus
 • Paremmat mahdollisuudet houkutella uusia kykyjä
 • Innovointi ja luova-ajattelu lisääntyvät
 • Tyytyväinen henkilöstön positiivinen vaikutus asiakaskokemukseen

Tee jokaisesta työntekijäkokemuksesta paras mahdollinen

Webropol tarjoaa laajan valikoiman valmiita kyselypohjia, joiden avulla voit kerätä palautetta työntekijäkokemuksen eri osa-alueista. Oli kyse työntekijän perehdyttämisestä, urakehityksestä tai työ- ja vapaa-ajan tasapainottamisesta, autamme sinua ymmärtämään, miten kehittää eri osa-alueita.

Ymmärrä miltä yrityksesi näyttää työnhakijan näkövinkkelistä. Paranna rekrytointiprosessiasi ja kehitä työnantajamielikuvaa.

Tunnista perehdytysprosessin kehityskohteet. Kuuntelet, tuet ja sitoutat uusia työntekijöitä entistä paremmin.

Kehitä johtamista. Kokonaisvaltainen esihenkilöiden sekä asiantuntijoiden palautearvio henkilökohtaisen ja samalla koko organisaation kasvun edistämiseksi.

Ymmärrä työntekijöidesi kokemuksia ja tarpeita. Kompassin avulla voit navigoida ja optimoida henkilöstöstrategiasi, varmistaen yrityksesi menestyksen ja työntekijöiden hyvinvoinnin.

Ota selvää kuinka todennäköisesti työntekijäsi suosittelisivat yritystä työpaikkana. eNPS -kysely on yksinkertainen mittari työntekijöiden suositusalttiudesta ja sitoutumisesta.

Pysy pulssilla: lyhyet pulssikyselyt mahdollistavat tärkeiden asioiden jatkuvan seurannan. Valitse yrityksesi tärkeimmät mittarit ja pulssaa niitä tarpeen mukaan viikottain, kuukausittain tai kvartaaleittain.

Tunnista organisaatiosi heikkoudet monimuotoisuudessa ja inklusiivisuudessa. Varmista tasapuolinen kohtelu ja luo kaikkia kunnioittava työympäristö.

Saa parempi ymmärrys työsuhteiden päättymisen taustalla olevista keskeisistä syistä. Tunnista keskeiset ongelma-alueet ja laadi kehityssuunnitelmat.

WEBROPOL MODUULIT

Webropol taipuu moneen: yhdestä moduulista kaiken kattavaan kokonaisratkaisuun

Miltäs kuulostaisi hyvinvoiva henkilöstö?