Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Webropol online-kyselytutkimustyökalu – Kerää vastauksia, joilla on merkitystä

Tuotteemme

Kotimainen kysely- ja raportointityökalu Webropol on varma valinta

Pohjoismaiden laajimmin käytetty kyselytyökalu Webropol tarjoaa nopean ja monipuolisen tavan kyselytutkimusten laatimiseen. Webropolia käyttää eri puolilla maailmaa 70 000 tyytyväistä käyttäjää, joiden mielestä työskentely ohjelmallamme on hauskaa ja intuitiivista ja että sen oppiminen on helppoa.

Tässä kolme syytä valita Webropol:

1. Helppokäyttöisyys ja monipuolisuus: Panostamme kolmanneksen liikevaihdostamme tuotekehitykseen

Valitsemalla Webropolin varmistat että pysyt aina askeleen edellä, sillä tuotteemme kehittyy jatkuvasti. Helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa ansiosta vaihtoehdot eivät lopu kesken kun organisaatiosi tutkimustarpeet muuttuvat ja kehittyvät.

2. Yksinkertainen hinnoittelumalli

Yksinkertainen hinnoittelumalli tekee Webropolin käytöstä helppoa – kaikki organisaatiosi työntekijät saavat käyttää Webropolia ilman yksittäisiin käyttäjälisensseihin tai vastausten määriin sidottuja lisä-ja piilokustannuksia.

 3. Luotettava ja turvallinen valinta

Vaikka Webropolilla on toimipisteitä monessa maassa, tarjoamme sinulle kotimaisena yrityksenä suomalaista asiakastukea ja koulutusta suoraan pääkonttoristamme Helsingistä. Valitsemalla Webropolin varmistat myös, että tärkeät asiakas- ja henkilöstötietosi säilyvät EU:n sisällä. Noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO27001- sekä kotimaista Katakri III -tietoturvastandardeja. Kaikki palvelimemme sijaitsevat Suomessa.

 

Vuosittain yli 20 miljoonaa ihmistä vastaa Webropol-kyselyihin

Asiakkaittemme tekemiin kyselyihin vastaa joka vuosi yli 20 miljoonaa ihmistä. Kattava raportointityökalumme viimeistelee tutkimushyödyn tuottamalla tarkkaa tietoa todellisuuteen perustuvien ja harkittujen päätösten pohjaksi. Tämä jalostaa tiedot informaatioksi ja edelleen onnistumisiksi.

Webropol tarjoaa maailman johtavia teknisiä ratkaisuja helposti käytettävässä muodossa. Ennen kaikkea se tarjoaa tietoa, ymmärtämystä ja sen myötä osaamista, joka johtaa onnistumisiin liiketoiminnassa.

Lataa ilmainen opas!

Opas kyselytutki-
mustyökalun
valintaan

15 vinkkiä
paremman
kyselyn tekoon

Webropolin arvostetuimmat ominaisuudet

Maailman nopeimmat kyselyt suoraan Officesta

Voit laatia kyselyt Wordissa, siirtää ne suoraan Webropoliin ja lähettää sitten jakeluun vain muutamalla klikkauksella. Voit lähettää kyselyitä myös Outlookilla ja seurata tulosten kehittymistä suoraan sähköpostiohjelmassa,
edes Webropol-tilille kirjautumatta.

Vastaajakohtaiset kyselyt

Webropolissa voit käyttää esimerkiksi ohituslogiikkaa, jolloin vastaanottajilta kysytään vain juuri heitä koskevia kysymyksiä.

eTestit

Pisteyttämällä kysymykset Webpropolilla voi luoda myös testejä. Tulokset ovat käytettävissä heti, ja vastaajat pisteytetään ja luokitellaan automaattisesti. Myös vastaajille voidaan näyttää testitulokset heti vastaamisen yhteydessä.

Massaraportointi

Nyt suoriudut muutamassa tunnissa raportointityöstä, jonka tekemiseen kului aikaisemmin useita viikkoja. Webropolin joukkoraportointi mahdollistaa raporttien laatimisen yksittäisille henkilöille, tiimeille ja osastoille vain muutamassa minuutissa.

360°-kyselyt

Nämä kyselyt tarjoavat monipuolisen näkemyksen kohderyhmän palveluista, tuotteista, yhteyshenkilöistä ja työntekijöistä.

Kvalitatiivinen tekstianalyysi

Webropolin Text Mining -louhintamoduuli analysoi satoja tai tuhansia tekstejä nopeasti ja tehokkaasti

Vaikuttavat raportit

Webropolin tutkimusraporteilla teet vaikutuksen yleisöön. Voit käyttää monipuolisia vertailutoimintoja ja erilaisia esitystapoja oikeiden johtopäätösten tekemiseksi.

Professional Statistics -tilastointimoduuli

Jos analysointi halutaan viedä vielä askelta pidemmälle, Webropolin tilastoanalyysit helpottavat tietojen käsittelyä ja tilastollista testausta. Suoritat niin perusanalyysit kuin monimuuttujaanalyysit tavanomaista nopeammin ja helpommin Webropol Analyticsilla.

Simulointi ja ennustava analysointi

Erittäin helppokäyttöinen toiminto simuloi tulevaa kehitystä ja tarjoaa siten ennusteita vaikeiden päätösten tueksi.

Lomake- ja viestimallit

Webropol sisältää 20 käyttövalmista ja muokattavaa mallia. Niiden lisäksi voit luoda omia malleja alusta alkaen.

Ota yhteyttä »
Menu Title