Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Yli 10 vuotta vankkaa kokemusta. Yli 70 000 käyttäjää eri puolilla maailmaa.

Tietoa yrityksestä

Kyselytutkimuksia miljoonille ihmisille
Joka vuosi yli 30 miljoonaa ihmistä vastaa kyselytutkimuksiin, joita laativat Webropolin 70 000 käyttäjää. Me pyrimme antamaan asiakkaillemme mahdollisimman täydellisen käyttäjä- ja asiakaskokemuksen. Kehitämme tuotetta jatkuvasti, jotta se pysyy helppokäyttöisenä ja erittäin tietoturvallisena. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Me uskomme kustannustehokkaaseen järjestelmään, jonka laadusta ja tietoturvasta ei tingitä.

Vuonna 2002 perustettu Webropol on Webropol -verkkokyselytutkimus- ja -analysointiohjelman kehittäjä. Viime vuosien aikana olemme myös perustuotteemme päälle rakentaneet suurempia järjestelmiä.

Lue Webropol-tietoalustoista »

Tarjoamme myös palveluita, kuten koulutusta, konsultointia ja projektinhallintaa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ratkaisujemme avulla. Tällä hetkellä meillä on toimipisteet Iso-Britanniassa, Saksassa, Ruotsissa ja Suomessa. Itsenäiset Webropol-jälleenmyyjät toimivat Belgiassa, Latviassa ja Turkissa. Webropol on kasvanut yli 10 toimintavuoden aikana selvästi kansainväliseksi yritykseksi. Webropol-tytäryritykset ja -jälleenmyyjät ovat laajentaneet asiakaspohjamme jo 30 maahan.

Tässä ovat yrityksemme kolme tärkeintä toimintaohjetta.

13-0749-Ethical-Code-of-Conduct_Web

13-0749-Environmental-policy_Web

13-0749-Equality-policy_Web

Ota yhteyttä »
Menu Title