Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Webropol HR Kompassi -henkilöstötutkimus

Palvelut

Haluatko, että kolmas osapuoli toteuttaa henkilöstötyytyväisyystutkimuksenne? Eikö aikasi riitä henkilöstötyytyväisyystutkimuksen toteuttamiseen itse? Webropol HR Kompassi – henkilöstötyytyväisyyskyselyn avulla henkilöstön kehittäminen ja työhyvinvoinnin kehittäminen on helppoa ja nopeaa. Tutkimuskonsulttimme toteuttavat koko tutkimuksen tiedonkeruusta raportointiin saakka puolestasi.

Ota yhteyttä »

Kattava kysely henkilöstön kehittämiseen

Henkilöstön hyvinvointi koostuu monesta eri osa-alueesta. HR Kompassi -henkilöstötutkimuksessa kartoitetaan 11 eri osa-aluetta, mm. työtilanne, johtaminen, terveys, tiedonkulku, työilmapiiri, työhyvinvointi ja työmotivaatio. Henkilöstökyselymme sisältää lähes 80 asteikollista kysymystä ja 2 avointa kysymystä, joiden avulla henkilöstö arvioi tärkeitä työhyvinvointiin vaikuttavia asioita.

Luotettava analyysi ja monipuolinen raportti näyttävät oikean suunnan kehitystoimenpiteille

Työhyvinvoinnin kehittäminen ja henkilöstön kehittäminen on helppoa Webropol HR Kompassin kattavan raportin perusteella. Henkilöstökyselyn tuloksista selviää henkilöstön hyvinvointiin vaikuttavat tärkeimmät kehityskohteet sekä eri osastojen väliset erot. Henkilöstön sitouttamisen kannalta tärkeitä tekijöitä ovat mm. työilmapiiri, työhyvinvointi ja työmotivaatio. Mittaamalla nykytilanteen tiedät, mitä asioita sinun tulisi systemaattisesti parantaa, jotta työhyvinvoinnin kehittäminen ja henkilöstön kehittäminen on mahdollista.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä lisätietoa!

HR_circle

Ota yhteyttä »
Menu Title