Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Autamme sinua kehittymään kyselytutkimusasiantuntijaksi!

Palvelut

Tarvitsetko apua?

Webropolin avulla voit tehdä kaikkea peruskyselyistä ammattimaisiin tutkimuksiin asti. Se on työkalu, jonka mukana voit kehittyä – ja me olemme tukenasi koko ajan. Asiantuntevat konsulttimme ja tukihenkilömme voivat ratkaista kaikki mahdollisesti eteen tulevat ongelmat. Voimme auttaa esimerkiksi suunnittelemaan omia kyselytutkimuksia, määrittelemään kohderyhmiä ja analysoimaan tietoja. Voimme suorittaa myös koko tutkimusprojektin alusta loppuun, jos se on sinusta parempi. Voimme tehdä myös paljon muuta! Kokeile – meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta!

Älykkäämmät kyselytutkimukset Webropolin avulla!

Jos haluat tietää enemmän kyselytutkimusten suorittamisesta, osallistu Webropolin koulutuksiin. Järjestämme paljon kursseja, joilla opit ottamaan kaiken irti omista kyselyistänne. Toimistollamme pidettävien kurssien lisäksi voimme tarvittaessa tulla myös yritykseenne kouluttamaan useita työntekijöitä suoraan paikan päällä. Myös verkkokoulutuksemme ovat erinomainen vaihtoehto ohjelmankäytön tehostamiseen. Webropol-kurssi on usein kustannustehokkain ja aikaa säästävin tapa oman osaamisen nostamiseen asiantuntujatasolle!

Ota yhteyttä »
Menu Title