Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Varmista tapahtumien onnistuminen Webropol Events -online-kutsujen avulla

Käyttötarkoitukset

Kutsu ihmiset mukaan tyylikkäästi

Tapahtumien pitäisi olla hauskoja ja palkitsevia, myös hallinnointipuolella. Webropol Events -tapahtumahallinta on täydellinen apulainen myös online-kutsujen lähettämisessä. Se minimoi tarvittavan hallinnollisen työn ja antaa järjestäjien keskittyä tärkeimpään – kiinnostavien ja unohtumattomien kokemusten luomiseen.

Online-kutsu on helppo tehdä juuri niin yksinkertaiseksi tai monitahoiseksi kuin haluat Webropol Events -työkalulla. Valitset kutsuun haluamasi kysymystyypit ja muokkaat sen ulkoasun yrityksellenne sopivaksi. Kun olet luonut mallipohjan, joka täyttää vaatimuksesi, voit tallentaa sen tulevia käyttötarpeitasi varten!

Webropol Events

Voit laatia Webropolilla täysin muokattavia kutsuja ja varausjärjestelmiä esimerkiksi:

  • Aamupalavereihin
  • Koulutustilaisuuksiin
  • Asiakastapahtumiin
  • Työntekijöiden virkistystapahtumiin
  • Käyntivarauksiin
  • Ja moneen muuhun tilanteeseen!

Älä arvaile, kuka aikoo osallistua

Webropol kertoo reaaliajassa, ketkä ovat vastanneet kutsuun ja ilmoittautuneet mukaan tapahtumaanne. Se voi myös huomioida vieraitten erityisvaatimukset ja toiveet. Näin sinulle jää aikaa suunnitella tapahtuma oikein. Ja mikäli ilmoittautujia on liian vähän, ei kannata luovuttaa. Muistutuksen lähettäminen onnistuu Webropolilla todella helposti!

Näin luot onnistuneen tapahtumakutsun ja ilmoittautumislomakkeen – tutustu tapahtumasuunnitteluun Webropol Events -moduulilla tästä »

Lataa ilmainen opas tapahtumakutsuihin ja ilmoittautumisiin »

Katso Events esittelyvideo

Ota yhteyttä »
Menu Title