Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Automatisoidut kurssiarviointijärjestelmät

Käyttötarkoitukset

Taitava opettaja osaa kuunnella

Kaikki kurssien tai oppituntien järjestäjät tietävät, että osanottajien palaute on ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi kurssin laadun mittaaminen, analysoiminen ja raportoiminen automaattisesti ja tehokkaasti on olennainen asia. Hyvin monet Webropolin asiakkaista toimivat koulutus- ja opetussektorilla. Yliopistot, peruskoulut, lukiot, valmennuskeskukset ja konsultointiyritykset ovat löytäneet Webropolin toimintojensa parantamiseen.

Suomen lähes kaikki yliopistot ja ammattikorkeakoulut käyttävät kurssipalautejärjestelmäämme, joka on kehitetty yhteistyössä suomalaisten oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa.

Kokeile fiksumpaa tapaa

Satojen, jopa tuhansien kurssipalautteiden ja kurssien osanottajien hallinta voi olla melkoinen haaste. Ei riitä että sen tekee, se pitää vielä tehdä oikein. Kurssipalautteiden automatisointi voit tuoda merkittäviä säästöjä silloin, kun järjestelmissä käsitellään suuria määriä kursseja, opiskelijoita ja opettajia. Webropol auttaa keräämään ja hallitsemaan kurssipalautteita järjestelmällisellä ja luotettavalla tavalla.

Ohjelman automatisoiduissa palautejärjestelmissä on painotettu erityisesti seuraavia tärkeitä seikkoja:

  • Tietojen keruun ja raportoinnin jatkuvuus ja automaattisuus
  • Käytettävyys
  • Vastaajien yksityisyys
Ota yhteyttä »
Menu Title