Pohjoismaiden käytetyin kysely- ja raportointisovellus

Yli 15 vuotta vankkaa kokemusta. Yli 70 000 yrityskäyttäjää eri puolilla maailmaa. Webropol –ratkaisuista tiedoksesi:

  • Asiakkaamme ovat 1 – 160 000 työntekijän organisaatioita
  • Hintatasomme 12kk:n sopimuskaudelle alkaen n. 1000€ + alv
  • Tietoturva ja –suoja on alamme huippua

Varmista jatkuva kehitys organisaatiossasi! Johda tiedolla!

Pyydä tarjous!

Haluatko lisätietoja

Audissa tehty merkittäviä parannuksia johtamisessa ja tiimityöskentelyssä Webropolin HR-tutkimusten avulla

Caset

Audi vahvistaa asemaansa laatuautojen ykkösenä kehittämällä henkilöstöään

Kansainvälisten automerkkien: Audin, Skodan, Seatin, Porschen, Bugattin, Lamborghinin ja Yamaha Marinen myötä Volkswagen Group on saavuttanut maineen yhtenä maailman menestyneimmistä laatu- ja superautojen valmistajista. Edellisen tilivuoden aikana konserni toimitti yhteensä 9 728 250 autoa eri puolille maailmaa.

– Belgian Audilla ymmärrämme, että työntekijämme ovat menestyksemme kannalta ratkaisevassa asemassa, kertoo Audin projektipäällikkö Edouard de Meulemeester, joka vastaa yrityksen strategisista projekteista ja HR-kehittämisestä. Näiden lisäksi hän on vastannut myös uuden sähköhybridiauton: Audi A3 Sportback Audi e-tronin lanseeraamisesta.

Parempaa johtamista ja tiimityöskentelyä Webropolin HR-tutkimuksilla

– Koko johtoa koskevien ylhäältä alas ja alhaalta ylös suuntautuvien 360°-tutkimusten myötä olemme pystyneet mittaamaan ja tunnistamaan sekä henkilökohtaisia että tiimikohtaisia kehityskohteita. Nämä tutkimustulokset ovat muodostaneet pohjan ohjaus- ja johtamistaitojen kehittämiselle. Lisäksi olemme pystyneet mittaamaan johtamistaidoissa tapahtuneen parannuksen Webropolin avulla, Edouard kertoo.

Henkilöstö vaikuttaa asiakkaan laatukokemukseen

– Webropol on antanut meille erinomaisen työkalun johtamisen ja tiimiajattelun kehittämiseen organisaatiossamme. Olemme käyttäneet Webropolia täällä Audilla jälleenmyyjäverkostomme henkilöstökehittämiseen ja 360°-tutkimuksiin. 360°-tutkimukset ovat merkittävä osa strategista Audi People Power -projektiamme, joka tukee tavoitettamme nousta laatuautojen ykkösmerkiksi.”

Jälleenmyyjien henkilöstö ottaa säännöllisesti yhteyttä Audin asiakkaisiin, ja asiakkaiden kokema laatu perustuu paljolti henkilöstön antamaan vaikutelmaan. Audin tarkoituksena on lisätä sitoutuneisuutta asiakkaitten keskuudessa. Jälleenmyyjiltä saadun palvelun tasolla on usein ratkaiseva vaikutus asiakkaan mieltämään kokonaiskokemukseen. Asiakkaat tyydyttävä asiakaspalvelu edellyttää erinomaisia johtamistaitoja. Esimiehet tekevät työympäristöstä positiivisen, parantavat tiimityöskentelyä ja vahvistavat työntekijöiden sitoutumista.

”360°-tutkimukset ovat merkittävä osa strategista Audi People Power -projektiamme, joka tukee tavoitettamme nousta laatuautojen ykkösmerkiksi.”

Audin projektipäällikkö Edouard de Meulemeester

audi_customer_story_FIN_-01-01

360-arvioinnit vaivattomasti ja kustannustehokkaasti Webropolilta

– Webropol on antanut meille erinomaisen työkalun johtamisen ja tiimiajattelun kehittämiseen organisaatiossamme. Sen avulla voimme toteuttaa laajoja 360-arviointeja eri tasoilla helpolla, joustavalla ja kustannustehokkaalla tavalla. Webropolin asiantuntemus on ollut meille äärimmäisen hyödyllistä sekä HR-tutkimuksissa että 360°-projekteissa. Mielestämme on myös erittäin hyvä, että kutsuviestit, portaali ja kyselyt ovat täysin ”Audi People Power” -profiilin mukaisia, jolloin Audi-laatu konkretisoituu vastaajille visuaalisesti, Edouard toteaa lopuksi.

Kasvata osaamistasi!

Henkilökohtaiset koulutusvideot W-storesta.

Hanki tästä

Verkkokoulutukset

  • Verkkokoulutukset 2023 löydät täältä
  • Koulutus tapahtuu omalla tietokoneella verkon yli
  • Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden
  • Tarvitset myös kaiuttimet tai kuulokkeet tietokoneeseen
  • Voit käyttää mikrofonia kysymysten esittämiseen koulutuksen lopussa tai voit myös kirjoittaa kysymykset kouluttajalle
  • Kestää yleensä 2 tuntia

Organisaatiokohtainen koulutus

Järjestämme myös organisaatiollesi räätälöityjä koulutuspäiviä. Koulutuspäivä toteutetaan verkkokoulutuksena tai pienimuotoisena Webropolin tiloissa Helsingissä.

Pyydä tarjous organisaatiokohtaisesta koulutuksesta