Pohjoismaiden käytetyin kysely- ja raportointisovellus

Yli 15 vuotta vankkaa kokemusta. Yli 70 000 yrityskäyttäjää eri puolilla maailmaa. Webropol –ratkaisuista tiedoksesi:

 • Asiakkaamme ovat 1 – 160 000 työntekijän organisaatioita
 • Hintatasomme 12kk:n sopimuskaudelle alkaen n. 1000€ + alv
 • Tietoturva ja –suoja on alamme huippua

Varmista jatkuva kehitys organisaatiossasi! Johda tiedolla!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Pyydän yhteydenottoa


Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa tietosuojaselosteemme tästä.

Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.
Pyydän lisätietoa

Jätä tietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa tietosuojaselosteemme tästä

Haluatko lisätietoja

Lisäsovellukset

Ylläty lisäsovelluksista

Runsaasti lisäsovelluksia yksilöllisiin tarpeisiin


Ota yhteyttä »

WOTT

TOTUUDEN HETKI SAADUSTA PALVELUSTA. Ratkaisumme tähän on telineessä oleva tablet-tietokone sekä Webropol WOTT -lisämoduuli liitettynä 3G:n tai WLAN-lähiverkon kautta Webropol-sovellukseen. Ratkaisu on edullinen ja nopeasti käyttöön otettava.

e-Testi

TASOKOKEET JA TESTIT. Webropol e-Testiä on käytetty sadoissa organisaatioissa ja kymmenissä maissa aina kielikokeista autoasentajien tasokokeisiin. Kokeen laatija ja kokeen suorittaja saavat molemmat välittömän palautteen tuloksesta.

CAF-laatuarviointi

ORGANISAATION JA JOHTAMISEN ARVIOINTI. Webropol CAF -lisämoduuli vähentää huomattavasti arviointiin käytettyä aikaa. CAF-valmiskyselypohja on helposti muokattavissa arvioitavalle yksikölle paremmin sopivaksi. Asiakkaiden vaatimuksesta on myös lisätty pisteytyksen painotusmahdollisuus. Tärkein osio on silti monipuolinen raportointi, jossa on tulosten vertailu- ja porautumismahdollisuus.

Text Mining

AVOIMET TEKSTIKYSYMYKSET. Webropol Analytics -lisämoduulin Text Mining-osio on nopeasti omaksuttava tekstien analysointiratkaisu, jolla viikkojen manuaaliset tekstien analysointityöt tehdään päivässä ja jopa nopeamminkin.

Insight, simulointia

MITÄ – JOS. Webropolin Analytics -lisämoduulin Insight-osio mahdollistaa tasokkaan simuloinnin, jonka käytön oppii hetkessä. Simulointivaihtoehdot luodaan nopeasti mikä mahdollistaa simulaatioiden käytön monenlaisissa tilanteissa.

Professional Statistics

ANALYYTIKON AJANKÄYTTÖN HELPOTTAMISEKSI. Enemmän aikaa johtopäätöksille ja vähemmän analyysien toteuttamiselle.  Webropol Analytics -lisämoduulin Professional Statistics -osio on ratkaisu. Professional Statistics -työkalun kattava analyysivalikoima ja monipuoliset visuaalisen raportoinnin mahdollisuudet takaavat ensiluokkaiset tutkimustulokset. Analyysivalikoimaan kuuluu Chi2, Korrelaatiot (Pearson, Spearman), Cronbachin α, SOM, Sammon map, Hierarkkinen kluserianalyysi, PLS regressio, Stepwise regressio, t-testit ja niiden vastaavat ei parametriset testit (Wilcoxons test, Mann-Whitneys U-test), ANOVA ja vastaava ei parametrinen testi (Kruskal-Wallis) sekä GAP analyysi.

Advanced Cross Tabulation

VAATIVISSA JA KORKEATASOISISSSA TUTKIMUKSISSA edellytetään usein tutkimusaineiston kokonaisvaltaista ristiintaulukointia. Tämän voi tehdä Webropol Analytics -lisämoduulin Professional Statistics-osiossa.

Mass Reporting

SUURI MÄÄRÄ HENKILÖKOHTAISIA RAPORTTEJA PERUSRAPORTISTA. Yhden henkilökohtaisen raportin tekee minuutissa, mutta kun näitä henkilökohtaisia raportteja pitää tehdä satoja, joskus jopa tuhansia, on se jo päivien tai viikkojen työ.

Mass Reporting luo hetkessä automaattisesti tuhansia henkilökohtaisia raportteja.

360

EI AINOASTAAN HENKILÖSTÖN ARVIOINTIIN. 360-kyselyssä saadaan arvioitavasta henkilöstä, asiasta, tuotteesta tai palvelusta useita näkökulmia. Työntekijän arvioinnissa tarkastellaan esimiehen, hänen alaistensa ja kollegoiden näkemyksiä. Palvelua arvioitaessa voivat näkökulmat olla asiakas, palvelun tuottava henkilöstö ja heidän johtonsa.

Integration Plugs

LIITÄ OMAT STRATEGISET TIETOJÄRJESTELMÄSI WEBROPOLIIN. Kun tarvitaan CRM-/ERP-/taloushallintojärjestelmästä tietoa kyselylomakkeelle ja/tai taustatiedoiksi tarkempien analyysien tekemiseksi ja/tai palauttaa Webropol -kyselyn vastauksia suoraan edellä mainittujen järjestelmien tietokantaan, on Webropolin Integraatio-lisämoduuli ratkaisu.

Integrointi on tehty helpoksi ja nopeaksi. Asiakkaamme kertomaa: ”Pieni vaiva, mutta suuri hyöty”.

SSO, Single -Sign -On

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYTTÄ JA TIETOTURVAPARANNUS. Webropol voidaan liittää niin ns. ”yhden-käyttäjätunnuksen-käyttäjähallintasovelluksiin”, jolloin käyttäjä pääsee kaikkiin organisaation sovelluksiin – myös Webropoliin- yhdellä ja samalla tunnuksella.

Tämä on käyttäjäystävällistä, tietoturvatavoitteiden mukaista ja manuaalista käyttäjähallintatyötä vähentävä ratkaisu.

Kaikki omalle palvelimelle

ASENNA WEBROPOL OMILLE PALVELIMILLE. Monet organisaatiot haluavat kaikki käyttämänsä sovellukset omille palvelimille tietoturvasyistä. Webropolin kyselytyökalun voi asentaa omalle palvelimelle.

Kesätarjous W-storessa!

3.0 koulutusvideot nyt alennettuun hintaan W-storesta. Tarjous voimassa 30.6 asti.

Hanki tästä

Luokkakoulutukset (Huovitie 3, 00400 Helsinki)

 • Luokkakoulutukset 2019 löydät täältä
 • Koulutus tapahtuu Webropolin koulutustilassa
 • Koulutustilassa on tietokoneet, et tarvitse omaa tietokonetta
 • Tarvitset ainoastaan omat käyttäjätunnukset, jos haluat, että harjoituskysely jää sinulle talteen (Starttikoulutus/3.0-kyselyn luonti)
 • Kestää yleensä 3 tuntia

Verkkokoulutukset

 • Verkkokoulutukset 2019 löydät täältä
 • Koulutus tapahtuu omalla tietokoneella verkon yli
 • Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden
 • Tarvitset myös kaiuttimet tai kuulokkeet tietokoneeseen
 • Voit käyttää mikrofonia kysymysten esittämiseen koulutuksen lopussa tai voit myös kirjoittaa kysymykset kouluttajalle
 • Kestää yleensä 2,5 tuntia

Organisaatiokohtainen koulutus

Järjestämme myös organisaatiollesi räätälöityjä koulutuspäiviä. Koulutuspäivä voidaan toteuttaa luokkakoulutuksena joko teidän tiloissanne, Webropolin tiloissa Helsingissä tai verkkokoulutuksena useammalle paikkakunnalle samaan aikaan.

Pyydä tarjous organisaatiokohtaisesta koulutuksesta