Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Tietoalustat ovat tulevaisuutta

Tietoalustat ovat tulevaisuutta

Kehittyneet tietoalustaratkaisut

Webropol-tietoalustojen käyttöönotto on nopeaa ja käyttökustannukset ovat edulliset. Tietoalustat hienosäädetään juuri asiakkaan tarpeeseen. Webropol suorittaa hienosäädön asiakkaan kanssa tehtävän tavoitetilan kuvauksen perusteella.

Ota yhteyttä »

Case Management

PALAUTTEET/HAKEMUKSET, JOTKA EDELLYTTÄVÄT JATKOKÄSITTELYÄ. Asianhallinta eli Case Management on Webropol-palautteiden, -vastausten, -hakemusten  –kehitysideoiden ja -reklamaatioiden jatkokäsittely eli siirto henkilöltä/käsittelijältä toiselle. Kattavat seuranta- ja raportointimahdollisuudet käsitellyistä asioista.

Assessment of Law Proposals and Thesis

SUOMESSA KÄYTÖSSÄ LAKIEHDOTUSTEN ARVIOINNISSA. Laajojen aineistojen, esimerkiksi lakiluonnosten, mietintöjen, väitöskirjojen tms., arviointi on perinteisin menetelmin työlästä. Yhteenvetojen tekeminen tehdyistä arviointilausunnoista on perinteisin menetelmin aikaa vievää.

Webropol-ratkaisu helpottaa, nopeuttaa ja monipuolistaa yllä kuvattua työtä.

Selling of e-Tests and Comfortable Administration of Purchased e-Tests

SEKÄ MYYJÄLLE ETTÄ OSTAJALLE EDISTYKSELLINEN RATKAISU.  Moderni ratkaisu testien ja osaamiskartoitusten myyntiin. Myös luottokorttimaksut ovat mahdollisia.

Ostajalle ostettujen testien ja osaamiskartoitusten hallinnointi on joustavaa ja helppoa. Ostettuja testejä voi varastoida, jakaa, siirtää henkilöltä toiselle tai palauttaa se varastoon. Tulosseuranta ja henkilöstön kehittymisen seuranta on monipuolista.

Advanced Course Feedback

KUN STANDARDIKYSELYTYÖKALU EI ENÄÄ RIITÄ. Yliopistojen ja muiden korkean vaatimustason opinahjojen tulevaisuuden kurssipalautejärjestelmän vaatimukset ylittävät tavanomaisten kyselysovellusten tason. Silloin ratkaisuna on Webropolin tietoalusta, joka on täysin asiakkaiden vaatimusten mukaan suunniteltu niin kutsuttu ”centralized-decentralized” -ratkaisu monine muine vaativine toimintoineen.

Information Platform, HR

SUURIEN HENKILÖSTÖMÄÄRIEN KOKONAISVALTAINEN KEHITTÄMINEN JA SEN SEURANTA.  Suoraan asiakkaiden tarpeeseen kehitetty työkalu. Kehittämällä henkilöstön sitoutumista, tyytyväisyyttä ja työhyvinvointia parannetaan tuottavuutta. Ratkaisu suuren organisaation kaikille esimiehille kaikilla hierarkiatasoilla.

Information Platform, BI Reporting

KOKONAISVALTAINEN RAPORTOINTI ORGANISAATION KAIKISTA TIETOJÄRJESTELMISTÄ Information Platform – alustan avulla oikea tieto saadaan näkyviin juuri oikeille henkilöille. Alustan kautta halutuista tiedoista (kyselyt / CRM / ERP / muut integraation avulla tuodut tiedot) saadaan luotua tietoikkunoita, jotta oleellinen tieto saavuttaa oikeat henkilöt. Näin ollen aikaa ei tarvitse käyttää tiedon etsimiseen raporteista, vaan kaikki tärkeimmät mittarit ovat heti saatavillasi.

Ota yhteyttä »
Menu Title