Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella kerätään henkilötietojasi asiakaspalvelun mahdollistamiseksi.   

Lähettämällä lomakkeen vahvistat hyväksyväsi tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa  tietosuojaselosteemme tästä.

Webropol – loputtomasti mahdollisuuksia tarjoava kyselytutkimustyökalu

Käyttötarkoitukset

Tekisitkö töitä täysin vieraan ihmisen kanssa? Todennäköisesti et. Toiminta sujuu huomattavasti paremmin, kun tunnette asiakkaanne, ja asiakkaanne tuntevat teidät. Suhde asiakkaaseen on aivan samanlainen, kuin muutkin ihmisten luomat suhteet. Webropol on kattava työkalu online-kyselytutkimusten tekemiseen. Se tuo käyttöönne paljon kehittyneitä ja joustavia toimintoja ja useita tiedonkeruumenetelmiä. Lisäksi ohjelman käyttöliittymä on havainnollinen ja helposti opittava.

  • Markkina- ja asiakastyytyväisyystutkimukset
  • Työtyytyväisyystutkimukset
  • Kutsut ja ilmoittautumiset
  • Kurssiarvioinnit ja hallinnointityökalut oppilaitoksille

Tutustu Webropolin moniin mahdollisuuksiin

Webropolilla voit tehdä paljon muutakin kuin kyselytutkimuksia. Se on työkalu kaikkiin tilanteisiin, joissa tarvitset vastauksia ja haluat tietää ihmisistä enemmän. Voit saada heiltä vastauksen kutsuihin tai tehdä heille kvalitatiivisia haastatteluja. Tulipa mieleesi mikä tahansa käyttötapa Webropolille, sen adaptiivinen rakenne pystyy todennäköisesti tekemään sen. Asiakaskuntamme on hyvin monitahoinen yliopistoista kansainvälisiin yrityksiin ja valtion virastoista elinkeinonharjoittajiin. Ehkäpä tekin kuulutte pian tähän joukkoon?

 

Kiinnostaako asiakaspalautteen kerääminen? Lue tästä, miten luot onnistuneen asiakaspalautekyselyn ja kehität palvelun laatua.

Ota yhteyttä »
Menu Title