Pohjoismaiden käytetyin kysely- ja raportointisovellus

Yli 15 vuotta vankkaa kokemusta. Yli 70 000 yrityskäyttäjää eri puolilla maailmaa. Webropol –ratkaisuista tiedoksesi:

  • Asiakkaamme ovat 1 – 160 000 työntekijän organisaatioita
  • Hintatasomme 12kk:n sopimuskaudelle alkaen n. 1000€ + alv
  • Tietoturva ja –suoja on alamme huippua

Varmista jatkuva kehitys organisaatiossasi! Johda tiedolla!

Pyydä tarjous!

Haluatko lisätietoja

Asiakaspalaute, mielipidetutkimus ja tapahtumanhallinta toteutetaan Astellas Pharmassa Webropolilla

Caset
Astellas Pharma
Astellas Pharma

Riikka Ojanpää toimii projektipäällikkönä Astellas Pharmalla ja vastaa kaikkien myynninedistämistoimien kehittämisestä, optimoinnista ja seurannasta.

Astellas Pharma on lääkeyhtiö, joka on sitoutunut parantamaan ihmisten elämää kaikkialla maailmassa kehittämällä innovatiivisia ja luotettavia lääketuotteita.

Asiakaspalaute parannusten lähtökohta: Tarve tietää, mitä asiakkaat ajattelevat – juuri nyt
– Parannusten tekeminen lähtee usein ajatuksesta tai ehdotuksesta, jonka saamme asiakkaalta osana palautetta, joita keräämämme koko ajan, kertoo Astellas Pharman projektipäällikkö Riikka Ojanpää ja jatkaa:

– Ongelmien ratkaiseminen on huomattavasti helpompaa, kun ne kerätään ja esitetään hallitusti kyselytutkimusohjelman raportointityökalujen avulla. Käytämme kyselytutkimusten tuloksia pääasiassa liiketoiminnan kehittämiseen, mutta niillä mitataan myös tehtyjen toimenpiteiden onnistumista. Webropolin työkalut ovat olleet korvaamaton apu parannettavien alueiden tunnistamisessa. Olemme käyttäneet Webropolia sekä sisäisten että ulkopuolisten sidosryhmien tutkimiseen”, Riikka kertoo.

Tiedon jakaminen organisaation sisällä helppoa Webropolin avulla
– Suurin etu Webropolin käyttämisessä on mielestämme se helppous, jolla kerätty tieto saadaan esitettyä selkeällä ja jäsennetyllä tavalla. On todella kätevää, että tulokset voidaan jakaa talon sisällä MS Excel-, Power Point- ja Word-tiedostoina. Webropolin fiksun analysointityökalun ansiosta myös kerätyn tiedon vertailu ja analysointi on hyvin helppoa” Riikka sanoo.

Tapahtumien hallinta ja ammattimaisen ilmeen välittäminen
Astellas Pharma on käyttänyt Webropolia palautteiden ja mielipidetutkimusten lisäksi tapahtumien kirjaustyökaluna. Tavoitteena on käyttää sitä vieläkin enemmän tulevaisuudessa, eli hyödyntää sen edut mahdollisimman hyvin. Yrityksessä suunnitellaan esimerkiksi yrityksen imagoa tukevan kyselytutkimusmallin ja sähköpostipohjan kehittämistä, jolloin yrityksen graafinen ilme saadaan entistä johdonmukaisemmin mukaan viestintään. Webropol on tukenut Astellas Pharman projektia räätälöidyillä koulutusjaksoilla, joiden ansiosta ideoiden toteuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Oikeiden työkalujen ja koulutuksen avulla yritys on varmistanut, että kaikki Webropoliin pohjautuva viestintä on sen graafisen profiilin mukaista ja antaa yrityksestä mahdollisimman edustavan kuvan.

 

Kiinnostaako asiakaspalautteen kerääminen? Lue tästä, miten luot onnistuneen asiakaspalautekyselyn ja kehität palvelun laatua.

Kasvata osaamistasi!

Henkilökohtaiset koulutusvideot W-storesta.

Hanki tästä

Verkkokoulutukset

  • Verkkokoulutukset 2023 löydät täältä
  • Koulutus tapahtuu omalla tietokoneella verkon yli
  • Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden
  • Tarvitset myös kaiuttimet tai kuulokkeet tietokoneeseen
  • Voit käyttää mikrofonia kysymysten esittämiseen koulutuksen lopussa tai voit myös kirjoittaa kysymykset kouluttajalle
  • Kestää yleensä 2 tuntia

Organisaatiokohtainen koulutus

Järjestämme myös organisaatiollesi räätälöityjä koulutuspäiviä. Koulutuspäivä toteutetaan verkkokoulutuksena tai pienimuotoisena Webropolin tiloissa Helsingissä.

Pyydä tarjous organisaatiokohtaisesta koulutuksesta