Pyydä tarjous!

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Mitä enemmän syvennyt Webropol-ohjelmistoihin, sitä enemmän huomaat käyttö- ja hyötymahdollisuuksia.

Palvelut

Webropol järjestää vuosittain ympäri maailmaa tuhansille koulutettaville Webropol-käyttäjille satoja koulutustilaisuuksia. Olipa oma osaamistasosi mikä tahansa, kyselytutkimuksista ja analysoinnista riittää aina uutta opittavaa.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen koulutuksiin

3.0-koulutukset

Webropol 3.0 kyselyn luonti ja raportointi

Luokkakoulutus on yksiosainen ja sisältää sekä kyselyn luonnin että raportoinnin (3 h), hinta  275 €/hlö (+alv).

Verkkokoulutus on kaksiosainen koulutuspaketti, hinta 299 €/hlö (+alv).

– Kyselyn luonti 2h

– Raportointi 2h

 

1. Kyselyn luonti

  • Koulutuksen sisältö: Kysymys- ja kyselypankkien käyttö, tasokkaan lomakkeen luominen ja kysymystyyppien käyttö, Webropol 3.0-kehitysversion ominaisuudet, säännöt ja reititykset kysymyksissä (aiemmin dynaaminen sivutus), kielikopion luominen ja uudet vastausten keruutavat.
  • Kenelle koulutus on suunnattu? Suositellaan uusille käyttäjille tai 2.0-version käyttäjille tutustumiskoulutuksena.

2. Raportointi

  • Koulutuksen sisältö: Aikasarjat, raporttien yhdistäminen, uudistettu ristiintaulukointi ja ryhmittely, taulukon ja kuvaajien visuaalinen muokkaus ja eri kuvaajatyypit, omat lisäykset taulukkoon ja kuvaajiin, raportin ja kuvaajien asetukset, Data warehouse -ratkaisu 3.0 raportoinnissa, tuleva OLAP-ristiintaulukointi ja ajastetut automaattiset raportit.
  • Kenelle koulutus on suunnattu? Suositellaan uusille käyttäjille tai 2.0-version käyttäjille tutustumiskoulutuksena.

Asiakaskyselykoulutukset

Asiakastyytyväisyyskyselyiden tehopäivä (HUOM! Vain luokassa)

Koulutuksen sisältö:   Haluatko uudistaa organisaationne asiakastyytyväisyyskyselyt ja hyödyntää Webropol -työkalua entistä monipuolisemmin niiden toteuttamisessa? Saat käyttöösi valmiin suositeltavuuskyselyn (NPS) sekä useita kysymyspatteristoja, joita voit muokata haluamaksesi. Webropol-kouluttaja käy läpi parhaat asiakastyytyväisyyden tiedonkeruu- ja raportointikäytännöt. Koulutuksen aikana voit vertailla kokemuksiasi muiden asiakastyytyväisyyskyselyitä tekevien kanssa.

Kenelle koulutus on suunnattu?   Asiakasrajapinnassa työskenteleville Webropol-käyttäjille. Koulutus soveltuu hieman ohjelmaa käyttäneille tai Starttikoulutuksen käyneille. Haluat oppia niksit, joilla kyselyt muokataan mahdollisimman automaattisiksi ja helpoiksi sekä sinulle että asiakkaillesi. Tulosten analysointiin suosittelemme Raportointi- tai Analysointikoulutusta.

Kesto:   3 h + 2 h (klo 9 – 15)

Hinta:   650 € / hlö (+alv) (hintaan sisältyy aamiaissämpylä ja lounas)

HR-kyselykoulutukset

HR-kyselyiden tehopäivä

Haluaisitko uudistaa organisaatiosi HR-kyselyt ja hyödyntää Webropol-työkalua entistä monipuolisemmin henkilöstö- ja 360-tutkimusten toteuttamiseen? Saat käyttöösi valmiit työkalut – 360-kysely sekä henkilöstötyytyväisyyskysely kopioidaan ympäristöösi ennen koulutusta. Koulutuksessa. Webropol-tutkimuskonsultti käy läpi 360- ja henkilöstötyytyväisyyskyselyiden tiedonkeruu- ja raportointikäytännön.

Kenelle koulutus on suunnattu?   HR-kyselyitä tekeville.

Kesto:   3 h + 2 h (klo 9 – 15)

Hinta:   650 € / hlö (+alv) (hintaan sisältyy aamiaissämpylä ja lounas)

Organisaatiokohtainen koulutus

Järjestämme myös organisaatiollesi räätälöityjä koulutuspäiviä. Koulutuspäivä voidaan toteuttaa luokkakoulutuksena joko teidän tiloissanne, Webropolin tiloissa Helsingissä tai verkkokoulutuksena useammalle paikkakunnalle samaan aikaan

Webropol 3.0 -koulutukset Webropol 2.0 -koulutukset Asiakaskyselykoulutukset HR-kyselykoulutukset

Lue lisää Webropol-koulutusmuodoista

Luokka-
koulutukset
Verkko-
koulutukset
Organisaatiokohtaiset
koulutukset
Ota yhteyttä >>
Menu Title